Univectra

Logistični in distribucijski center

Leta 2009 smo začeli kot specializirano podjetje za podporo po prodaji. Prva leta je bilo enostavno upravljati z zalogami. Tekom let je postalo vodenje zalog zapleteno zaradi novih poslovnih enot in širjenja sodelovanja z drugimi poslovnimi partnerji.

Uvedli smo sistem centralnega naročanja, vendar nadzor nad zalogami ni bil učinkovit. Sledilo je uveljavljanje nove programske opreme za upravljanje z zalogami.

V letu 2018 smo se odločili, da izpeljemo temeljito spremembo, zato smo ustanovili centralno logistiko. Skladiščenje je bilo nadgrajeno z obsežno podjetniško programsko opremo za načrtovanje virov. S tem pristopom smo dosegli globalni pregled sistema zalog in dostav.

Sistem je postal tako učinkovit, da so se nekateri poslovni partnerji kmalu začeli obračati na nas za vodenje skladišča, dostav in celo obdelave naročil ter izdajo računov.

Trenutno zagotavljamo vsem podružnicam AmbiTim in našim poslovnim partnerjem celovito rešitev za logistiko in dodatne specializirane storitve. Na tak način vsakdo, ki uporablja naše storitve, lahko dosega najboljše prodajne rezultate, namreč ostaja osredotočen na lastne cilje.

Naša ekipa